A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

MŰSZAKI ÁLLAPOT RÖGZÍTÉS:

A műszaki állapot rögzítés céljáról: A műszaki állapot rögzítés célja több féle lehet A leggyakoribb az építési munkák előtt végzett műszaki állapot rögzítés, ami a szomszédos épületekben részekben esetlegesen bekövetkező, az építési munkálatokkal összefüggésbe hozható meghibásodások körüli viták rendezésében segítséget nyújtson.

A teljesítéshez végzett vizsgálatokról, alkalmazott módszerekről:

1.A helyszíni szemlék előkészítéseként gondoskodtunk a tájékoztatásról. A teljesítés előkészítéseként felhívtuk az érintettek figyelmét arra, hogy, ha a bontási munkák és az építkezés során az adott ingatlanban kár következik be annak bizonyítása, hogy ez a kár az építkezés során következett be az állapot rögzítés hiányában a tulajdonosokat terheli, és vitás helyzetet teremthet a felek között, amely vitákat a beruházó és a kivitelező igyekszik a műszaki állapot rögzítéssel elkerülni.

2.A rendelekzésre álló adatok és információk előzetes beszerzése, összegyűjtése.

3.A rendelkezésünkre bocsátott dokumentációkat megvizsgáljuk

4.A helyszíni szemléket megszerveztük és azokon a szükséges vizsgálatokat elvégeztük: A helyszíni szemlék alkalmával szemrevételezéses épületdiagnosztikai módszerrel végzettük el az érintett lakás, épületrész állapot felmérését. Általános esetben elegendő volt a szemrevételezéses vizsgálat, geometriai adatok colostokkal, lézeres távmérővel, mérőszalaggal történő mérése. Valamennyi helyszíni szemlén a vizsgált épületrész, lakás határoló felületeinek állapotát bemutató fényképek és video felvételek készültnek.

Vállalkozási díjunkat a feladat ismeretében alakítjuk ki.

Lakóépület esetén kb.:25.000-30.000Ft/ önálló rendeltetési egység + dokumentációs költségek.

Elérhetőségeink:

mob.:06-30-6510513

Email: mernokikft@gmail.com

aendzkft@gmail.com

 

Asztali nézet