A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

Ingatlan műszaki állapotértékelése, állapot rögzítése

Cégünk vállalkozik az ingatlanok műszaki állapot felmérésére, értékelésére. Az ingatlanok műszaki állapotfelmérése során, megfigyelésen és szemrevételezésen alapuló műszaki vizsgálaton alapuló véleményt adunk  az ingatlanról, állapotáról, a lehetséges hasznosítási módjairól és a szükséges felújításokról.   

Az ingatlan vásárlás előtt készített műszaki állapotfelmérésének célja lehet a megvásárolni kívánt ingatlan kockázatainak feltérképezése, illetve az épület hasznosítási lehetőségeinek vizsgálata, értékelése annak érdekében, hogy segítsen a vásárlás előkészítésében. Így például

  • az épület rejtett hibáinak és a nem várt nehézségek felmérése,
  • a hibák javítási lehetőségeinek feltérképezése illetve azok költségeinek becslése
  • az üzemeltetéshez használt energia megtakarítását eredményező beruházások szükségessége, illetve azok költségeinek és megtérülésének becslése.

Azaz a műszaki állapot felvétel segít az ingatlan fenntartásával, karbantartásával kapcsolatos költségek becslésében, melyek a tulajdonos illetve a vásárló számára is fontos információk. A műszaki állapotfelvétel segítséget ad az ingatlan rövid, közép és hosszútávú felújítási terveihez. Az álllapot felmérés kiegészülhet energia audittal is.

 ingatlan műszaki állapot felmérés, műszaki állapot felmérés, ingatlan vizsgálat

 A műszaki állapotfelvétel készülhet:

- a tulajdonos vagy megbízója részéről adott megbízás alapján

- vállalkozói ajánlattétel alapjaként belső használatra, saját kockázatként.

 

Ingatlan vásárlás előtti állapot értékelés

 

Ingatlan kezelés / ingatlan üzemeltetés:

Cégünk vállalkozik ingatlanok üzemeltetési feladatainak megszervezésére és ellenőrzés alatt tartására. Ezen belüli berendezések, felszerelések, működtetésére, ellenőrzésére, karbantartására, és a gazdaságos üzemeltetéshez szükséges fejlesztési javaslatok és tanácsadások megtétele....

Ezen szolgáltatásunkon belül, de ettől füglenül is, eseti megbízás alapján is vállalkozunk az üzemeltetésre átvett ingatlan műszaki állapot felmérésére, vagy ingatlan vásárlást megalapozó állapot felmérésre is.

  

 Elérhetőségeink:

A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft
tel.:(06-1) 340-7085
mobil.: 06-30-6510513
email:

aendzkft@gmail.com;

mernokikft@gmail.com

 

Asztali nézet