A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

Épületek műszaki állapotértékelése, állapot rögzítése

Cégünk vállalkozik az ingatlanok műszaki állapotának a felmérésére, értékelésére.

Az épületek műszaki állapotfelmérése során, megfigyelésen és szemrevételezésen alapuló műszaki vizsgálaton alapuló véleményt adunk  az épület állapotáról, a lehetséges hasznosítási módjairól és a szükséges felújításokról. Az ingatlan állapot értékelés esetén az épületen kívül, a telken található "dolgokra" is kiterjed a vizsgálat

Az ingatlan vásárlás, családiház vásárlás előtt készített műszaki állapotfelmérés célja lehet a megvásárolni kívántépület, ingatlan kockázatainak feltérképezése, illetve az épület hasznosítási lehetőségeinek vizsgálata, értékelése annak érdekében, hogy segítsen a vásárlás előkészítésében.

Az épület állapot értékelésünk kitér

  • az épületben egy szemle alkalmával fellelhető műszaki hibáikra és a műszaki megoldások kockázataira,
  • a hibák javítási lehetőségeire, igény esetén azok költségeinek becslésére
  • az energia megtakarítását eredményező célszerű beruházásokra, igény esetén azok költségeire.

Azaz a műszaki állapot értékelés, műszaki állapot felvétel segít az épület, ingatlan fenntartásával, karbantartásával kapcsolatos költségek becslésében, melyek a tulajdonos illetve a vásárló számára fontos információk. A műszaki állapotfelvétel segítséget ad az ingatlan rövid, közép és hosszútávú felújítási terveihez. Az álllapot felmérés kiegészülhet energia audittal is.

 ingatlan műszaki állapot felmérés, műszaki állapot felmérés, ingatlan vizsgálat

 A műszaki állapotfelvétel készülhet a tulajdonos vagy megbízója részéről adott megbízás alapján, vagy a Tulajdonos részére.

Ingatlan vásárlás előtti állapot értékelés

Ingatlan kezelés / ingatlan üzemeltetés:Cégünk vállalkozik ingatlanok üzemeltetési feladatainak megszervezésére és ellenőrzés alatt tartására. Ezen belüli berendezések, felszerelések, működtetésére, ellenőrzésére, karbantartására, és a gazdaságos üzemeltetéshez szükséges fejlesztési javaslatok és tanácsadások megtétele....

Ezen szolgáltatásunkon belül, de ettől füglenül is, eseti megbízás alapján is vállalkozunk az üzemeltetésre átvett ingatlan műszaki állapot felmérésére, vagy ingatlan vásárlást megalapozó állapot felmérésre is.

A műszaki állapot értékelés, rögzítés vállalkozási díja függ többek között: az épület jellemzőitől, helyétől, összetettségétől,a teljesítés kért határidejétől, a Megrendelői igényektől, stb..

Elérhetőségeink:

A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft
tel.:(06-1) 340-7085
mobil.: 06-30-6510513
email:

aendzkft@gmail.com;

mernokikft@gmail.com

 

Asztali nézet