A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

Ingatlan műszaki állapotértékelése, állapot rögzítése

Cégünk vállalkozik az ingatlanok műszaki állapot felmérésére, értékelésére. Az ingatlanok műszaki állapotfelmérése során, megfigyelésen és szemrevételezésen alapuló műszaki vizsgálaton alapuló véleményt adunk  az ingatlanról, állapotáról, a lehetséges hasznosítási módjairól és a szükséges felújításokról.   

Az ingatlan vásárlás előtt készített műszaki állapotfelmérésének célja lehet a megvásárolni kívánt ingatlan kockázatainak feltérképezése, illetve az épület hasznosítási lehetőségeinek vizsgálata, értékelése annak érdekében, hogy segítsen a vásárlás előkészítésében. Így például

  • az épület hibáinak és a kockázatainak felmérése,
  • a hibák javítási lehetőségeinek feltérképezése illetve azok költségeinek becslése
  • az üzemeltetéshez használt energia megtakarítását eredményező beruházások szükségessége, illetve azok költségeinek és megtérülésének becslése.

Azaz a műszaki állapot felvétel segít az ingatlan fenntartásával, karbantartásával kapcsolatos költségek becslésében, melyek a tulajdonos illetve a vásárló számára is fontos információk. A műszaki állapotfelvétel segítséget ad az ingatlan rövid, közép és hosszútávú felújítási terveihez. Az álllapot felmérés kiegészülhet energia audittal is.

 ingatlan műszaki állapot felmérés, műszaki állapot felmérés, ingatlan vizsgálat

 A műszaki állapotfelvétel készülhet:

- a tulajdonos vagy megbízója részéről adott megbízás alapján

- vállalkozói ajánlattétel alapjaként belső használatra, saját kockázatként.

 

Ingatlan vásárlás előtti állapot értékelés

 

Ingatlan kezelés / ingatlan üzemeltetés:

Cégünk vállalkozik ingatlanok üzemeltetési feladatainak megszervezésére és ellenőrzés alatt tartására. Ezen belüli berendezések, felszerelések, működtetésére, ellenőrzésére, karbantartására, és a gazdaságos üzemeltetéshez szükséges fejlesztési javaslatok és tanácsadások megtétele....

Ezen szolgáltatásunkon belül, de ettől füglenül is, eseti megbízás alapján is vállalkozunk az üzemeltetésre átvett ingatlan műszaki állapot felmérésére, vagy ingatlan vásárlást megalapozó állapot felmérésre is.

  

A műszaki állapot értékelés, rögzítés vállalkozási díja függ többek között: az épület jellemzőitől, helyétől, összetettségétől,a teljesítés kért határidejétől, a Megrendelői igényektől, stb..

Műszaki állapotrögzítés, értékelés tájékoztató árak: Családi házesetében 30.000.-Ft. Társasházi lakás esetében 25.000.-Ft. Ezen két esetben szóbeli tanács adás formájában is vállaljuk a műszaki állapot értékelést, ez esetben a díjazás 20.000.-Ft körüli. Társasház műszaki állapot rögzítése, értékelése ( érthetően csak a közös tulajdonba tartozó területekre, szerkezetekre) - a lakás szám függvénnyében - 40.000.- 85.000.Ft között alakul. Irodaház esetében kb.:50 Ft/ m2. Az épületekről a műszaki állapot értékelés és állapot rögzítő jegyzőkönyvek mellé a szemrevételezéses statikus összefoglaló műszaki leírás 50 000 -150 000 Ft + Áfa / épület. Az árak tájékoztató jellegűek, Budapestre vonatkoznak. Az ország más településinél, Budapesten kívüli ingatlanoknál úti költséget számítunk fel, ami 70 Ft/km Budapest határától.Minden esetben egyedi árajánlatot adunk (ingyenes)!

Elérhetőségeink:

A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft
tel.:(06-1) 340-7085
mobil.: 06-30-6510513
email:

aendzkft@gmail.com;

mernokikft@gmail.com

 

Asztali nézet