A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

Építési műszaki ellenőrzés: Cégünk vállalkozik különféle magasépítési munkák műszaki ellenőrzésére eseti jelleggel, illetve egy épület megvalósításának teljes folyamatában, annak kivitelezését végig kísérve. Műszaki ellenőrként az építtető megbízása alapján a kivitelezés szakszerűségét ellenőrizzük, és a megbízó érdekeit képviseljük a kivitelezés során. 

A műszaki ellenőrzés vállalási díjai:  A műszaki ellenőri munka díjazásánál figyelembe vesszük a Magyar Építész Kamara díjszabási ajánlásait, az épület megvalósításának költségét, bonyolultságát; a feladat várható időszükségletét; stb., stb.Minden esetben egyedi árajánlatot adunk a kapott információk alapján. A díjazásánál az alább díjszámítási módozatokkal kalkulálunk:

1.) Az építési költség alapján kalkulált szolgáltatási általány díj, folyamatos szolgáltatás nyújtással havonta, vagy negyedévente történő részet fizetéssel fizetéssel.

2.) Alkalmanként fizetendő díj, a ténylegesen teljesített, szakmailag indokolt, illetve a megbízó képviseletében szükséges alkalmak figyelembevételével az előzetesen megállapodott óradíj vagy eseti kiszállási díj alapján

3.) Havi díj, mely rendszerességgel végzendő feladatok várható idő igénye alapján kerül megállapításra. Havonat időarányosan történik az elszámolás. 

Az építési munka szünetelése esetén a műszaki ellenőr tevékenysége is szünetel, illetve csökken. Az elszámolás szempontjai az eseti árajánlatunkban rögzítésre kerül.

A műszaki ellenőri tapasztalatokról: Lakóépületek megvalósításához kötődik, több évtizedes.

E-naplóval kapcsolatos szolgáltatásaink:

- napló nyitás, szereplők meghívása (20.000.-Ft)

- napló vezetés (költségei a bejegyzésekkel kapcsolatos megállapodástól függ)

A műszaki ellenőr feladatai...............

 

Elérhetőségek:  mobil:06-30-6510513

tel:06-1-3407085

emaile cím: aendzkft@gmail.com, mernokikft@gmail.com

 

Asztali nézet