A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

Lakás, családiház műszaki állapot értékelés

E munka során felmérjük az épület általános állapotát.

Ehhez olyan vizsgálatokat végzünk, amelyekhez nem kell a ház szerkezeti elemeit megbontani. Az alkalmazott mérőeszközök, egyszerű, tájékoztató mérésre alkalmasak.

A helyszínen végzett munka kb.: 1,5- 2 órát vesz igénybe.

Végigjárjuk az épületet a pincétől a padlásig, és megnézzük, hogy a szerkezeti elemek rendben vannak-e. Megnézzük a külső és belső falak repedéseit, az épület mozgására utaló jeleket. Szigetelések vizsgálata a szemrevételezéssel, méréssel történik. (pl.: falvastagság felületi nedvesség mérés, téli időszakban belső felületi hőmérséklet-,  páratartalom mérés)

A gépészeti rendszerek állapotfelmérése a kapott információkon és a látottakon alapul:  Értékeljük a fűtési rendszer hőleadóit, szabályozhatóságát, továbbá a fűtést és meleg vizet biztosító hőtermelőket (kazán, bojler, kandalló stb.).A fűtési rendszerrel kapcsolatban, az egyszer lefolytatásra kerülő helyszíni szemlén csak a szemrevételezés és a kapott információk alapján kialakított véleményt kap a megrendelő; annak hatásossága a tulajdonos tapasztalatai alapján értékelhető.

Az ingatlanról külső/belső fényképfelvételek készülnek a későbbi ellenőrizhetőség érdekében.

A helyzet feltárásához a megrendelő által betekintésre átadott műszaki dokumentáció, tervek, illetve helyszíni a szemrevételezés és a szóbeli információk nyújthatnak segítséget.

Amennyiben rendelkeznek vele, kérjük betekintésre átadni részünkre a következőket: tulajdoni lap másolata, az építési- és használatbavételi engedély; építési engedélyezési tervdokumentáció; kivitelezési tervdokumentáció, építési naplót, a kivitelező szerződését, költségvetést.

A helyszíni szemlét követő 2. munkanapon történik a szakvélemény átadása email útján. A fizetés készpénzben a helyszíni szemlén, vagy a teljesítéskor banki átutalással történik.

Ingatlan állapot értékeléshez kapcsolódóan- a Megrendelő külön igényére - vállalkozunk a viszgált ingatlan műszaki felmérésére vagy a meglévő tervdokumentáció digitalizálására ( azaz a korunk követelményeinek megfelelő 2D -ben történő megrajzolására Cadprogrammal)

Vállalkozási díjunkról tájékoztatást az "ingatlan állapot értékelés" lapon kaphat, mindenesetben ingyen és gyorsan árajánlatunk adunk írásban, email útján! Ehhez segítség lehet az ajánlat kérő lapunk.

 

Elérhetőségeink:

A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft
tel.:(06-1) 340-7085
mobil.: 06-30-6510513
E-mail: aendzkft@gmail.com

mernokikft@gmail.com

 

Asztali nézet