A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

FELMÉRÉSI TERVEK KÉSZÍTÉSE

Cégünk vállalkozik ingatlanok, lakások, üzletek, épületek műszaki felmérésére és műszaki felmérési tervek elkészítésére.

Vállalkozási területünk az ország teljes területe.

A műszaki felmérési tervek készítésének díját befolyásolja:

- a felmérés célja, a területe, az ingatlan helye, az ingatlan bonyolultsága

- a munka elvégzéséhez szükséges idő

- a készítendő felmérési tervek köre ( pl.: csak alaprajzok kellenek)

- a műszaki felmérési tervek kivitelezésre vonatkozó egyéb igények

- rendelkezésre álló tervek, melyek segítenek a munkában

- a felmérést akadályozó tényezők, stb.

Ennek megfelelően 25 Ft/m2+Áfa díjtól 400 Ft/m2 díjig terjedhet (ha rendelkezésre állnak az épület műszaki tervei), 800.-Ft/m2-ig terjedhet, ha semmilyen előzmény nem áll rendelkezésre.

További tájékoztató árak:

Lakás felmérés, alaprajz készítés: Minimális "projekt" díj:12.000.-Ft, a rendelkezésre álló adatok függvényében az áraink következő képpen alakulhat: ha a társasházi alapító okirat és annak mellékletét képező szint alaprajz rendelkezésre áll a lakás méretétől függően 12.000.-Ft - kb.: 30.000.-ig terjedhet a díj, ha nincs adat a lakás méretétől függően 25.000.-Ft - 50.000.-ig terjedhet.

Családiház felmérés, alaprajz készítés a rendelkezésre álló adatoktól függ, és épület összetettségétő, méretétől függ kb.: 25.000.-Ft - 30.000.- Ft, komplett műszaki felmérési tervdokumentáció készítése 400.-Ft/nm- 800.-Ft/nm között alakul.

Az árak tájékoztató jellegűek, Budapestre vonatkoznak. Az ország más településinél úti költséget számítunk fel, ami 70 Ft/km.

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk (ingyenes)!

Elérhetőségeink: tel.: 06-1-340-7085

mob.:06-30-6510513

email: mernokikft@gmail.com

aendzkft@gmail.com

 

 

A felmérési tervekre a következő esetekben lehet szükség:

1.)  Az épület/ lakás meglévő állapotának dokumentálásának igényekor

A meglévő állapot felmérésére és dokumentálására szüksége lehet energia tanúsítvány elkészítéséhez, az épület vagy a lakás műszaki állapotának rögzítéséhez és az esetleges átépítési, felújítási vagy bontási tervek elkészítéséhez. Ilyen célú műszaki felmérési tervek elkészítésére vállalkozunk.

2.)A tervezéshez szükséges műszaki felmérés

Egy meglévő épület bővítése során elengedhetetlen a tényleges állapot pontos ismerete, mely a tervezési folyamat alapjául szolgál. Ilyen célú műszaki felmérési tervek elkészítésére vállalkozunk.

3.)A kivitelezés során szükséges műszaki felmérés

Kivitelezési és felújítási munkák során szükség lehet a megrendelővel történő elszámoláshoz a végzett munkák felmérésére, dokumentálására és az anyagmennyiségek számítására.

4.)  Az elkészült állapot rögzítéséhez szükséges műszaki felmérése

A megvalósított épület műszaki átadásakor a kivitelezőnek el kell készíteni és az építtetőnek át kell adni a ténylegesen megvalósított állapotot tükröző műszaki terveket. E megvalósulási tervek elkészítésére szintén vállalkozunk.

5.)Az épület üzemeltetése során szükségessé váló műszaki felmérés

Az épületek üzemeltetése során a javítási és felújítási feladatok tervezéséhez és elvégzéséhez szükségessé válhat a tényleges állapotot rögzítő felmérési terv elkészítetése.

Az ingatlan bérbeadásakor szintén szükségessé válhat a bérbe adott területek méreteinek pontos meghatározása, melynek alapjául a felmérési műszaki tervek szolgálhatnak.

6.)Az ingatlan vásárláskor szükségessé váló műszaki felmérés

Ingatlan vásárlásakor a későbbi viták megelőzése érdekében célszerű műszaki felmérést is készíttetni az eladott ingatlan tényleges állapotát bemutató műszaki tervekhez.

megtakarítást lehet elérni, ha az eladó által megadott számok bizonyíthatóan tévesek.

Előfordulhat, hogy a vevő kéri a vásárlás feltételeként a felmérési terveket.

7.)  Az ingatlan bérbeadáskor szükségesé váló műszaki felmérés

A bérbe adó és a bérlő érdeke is, hogy a bérelni kívánt iroda, üzlethelyiség, raktár felmérési tervei is csatolásra kerüljenek a bérleti szerződéshez.

 

 

Asztali nézet