A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

FELMÉRÉSI TERVEK KÉSZÍTÉSE

Cégünk vállalkozik ingatlanok, lakások, üzletek, épületek műszaki felmérésére és műszaki felmérési tervek elkészítésére.

Vállalkozási területünk az ország teljes területe.

A műszaki felmérési tervek készítésének díját befolyásolja:

- a felmérés célja, a területe, az ingatlan helye, az ingatlan bonyolultsága

- a munka elvégzéséhez szükséges idő

- a készítendő felmérési tervek köre ( pl.: csak alaprajzok kellenek)

- a műszaki felmérési tervek kivitelezésre vonatkozó egyéb igények

- rendelkezésre álló tervek, melyek segítenek a munkában

- a felmérést akadályozó tényezők, stb.

Lakás, családiház felmérés, alaprajz készítésének díja függ a rendelkezésre álló adatoktól, a lakás alapterületétől, a helyszíntől.

MEGLÉVŐ papír alapú TERVEK DIGITALIZÁLÁSA: A meglévő tervek CAD számítástechnikai programmal történő feldolgozására, megrajzolására is vállalkozunk. Célszerűnek tartjuk azonban egy helyszíni ellenőrzéssel egybe kötni azt és a tényleges állapot szerinti megrajzolással a meglévő tervek digitalizáslását elkészíttetni.

Elérhetőségeink: tel.: 06-1-340-7085

mob.:06-30-6510513

email: mernokikft@gmail.com

aendzkft@gmail.com

 

A felmérési tervekre a következő esetekben lehet szükség:

1.)  Az épület/ lakás meglévő állapotának dokumentálásának igényekor: A meglévő állapot felmérésére és dokumentálására szüksége lehet energia tanúsítvány elkészítéséhez, az épület vagy a lakás műszaki állapotának rögzítéséhez és az esetleges átépítési, felújítási vagy bontási tervek elkészítéséhez. Ilyen célú műszaki felmérési tervek elkészítésére vállalkozunk.

2.)A tervezéshez szükséges műszaki felmérés:Egy meglévő épület bővítése során elengedhetetlen a tényleges állapot pontos ismerete, mely a tervezési folyamat alapjául szolgál. Ilyen célú műszaki felmérési tervek elkészítésére vállalkozunk, de elsősorban akkor ha tervezést is a Cégünk végzi.

3.)A kivitelezés során szükséges műszaki felmérés:Kivitelezési és felújítási munkák során szükség lehet a megrendelővel történő elszámoláshoz a végzett munkák felmérésére, dokumentálására és az anyagmennyiségek számítására.

4.)  Az elkészült állapot rögzítéséhez szükséges műszaki felmérése:A megvalósított épület műszaki átadásakor a kivitelezőnek el kell készíteni és az építtetőnek át kell adni a ténylegesen megvalósított állapotot tükröző műszaki terveket. E megvalósulási tervek elkészítésére szintén vállalkozunk.

5.)Az épület üzemeltetése során szükségessé váló műszaki felmérés:Az épületek üzemeltetése során a javítási és felújítási feladatok tervezéséhez és elvégzéséhez szükségessé válhat a tényleges állapotot rögzítő felmérési terv elkészítetése. Az ingatlan bérbeadásakor szintén szükségessé válhat a bérbe adott területek méreteinek pontos meghatározása, melynek alapjául a felmérési műszaki tervek szolgálhatnak.

6.)Az ingatlan vásárláskor szükségessé váló műszaki felmérés: Ingatlan vásárlásakor célszerű műszaki felmérést is készíttetni. Előfordulhat, hogy a vevő kéri a vásárlás feltételeként a felmérési terveket. (Amennyiben semmilyen dokumentáció nem áll rendelkezésre)

7.)  Az ingatlan bérbeadáskor szükségesé váló műszaki felmérés: A bérbe adó és a bérlő érdeke is, hogy a bérelni kívánt iroda, üzlethelyiség, raktár felmérési tervei is csatolásra kerüljenek a bérleti szerződéshez.

 

 

Asztali nézet