A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft épület, lakás felújítások tervezési tevékenységéről

Épület, lakás felújítás tervezése: Cégünk  vállalkozik meglévő épületek átalakításának, felújításának megtervezésére, a szükséges műszaki felmérésekkel illetve bontások megtervezésével együtt. Ha a tartószerkezet megerősítése szükségessé válik, vagy a rendeletetés megváltozik úgy a felújítás építési engedély köteles. Lakás, lakóépület felújítása esetén a 300 nm alatti alapterültű lakóépületekre vonatkozó előírások szerint kell eljárni. Ide tartozik a meglévő lakóépület bővítésének a tervezése is.

Ha a tervezett felújítás során nem szükséges a tartószerkezetet megerősíteni, akkor is érdemes építész tervet készíttetni, melynek során az érvényben lévő építési előírások és egyéb követelmények ( akusztika, hőtechnika, stb...) teljesítését biztosítjuk.

A felújítási tervek részeként árazatlan tervezői költségvetést készítünk.


A tervezési feladatra az
a feladat, határidő és a helyszíni ismeretében tesszük meg.

A felújítás tervezési munkák vállalási területe elsősorban Budapest és Pest megye, de az ország bármely területén tevékenykedünk.

A tervezési idő: A tervezés átfutási ideje, a vállalási határidő minden esteben a feladattól függ.

A felújítás tervezésének a folyamata megeggyezik az új épület tervezésénél leírtakkal. A felújítás tervezésekor a tervezés első szakaszában szükséges a felújításra kerülő épületet, lakást felmérni, felmérési tervet készíteni. Ha az épületről megvannak az eredeti tervek, akkor azok aktualizálása és "digitalizálása" válik szükségessé. Építési engedély köteles vagy egyszerű bejelentéssel megvalósuló felújítás esetén a végleges tervek részét képezi az épület/lakás felújítás előtti állapotát bemutató tervek.

Elérhetőségeink:

mob: 06-30-65 105 13

tel.:06-1-340 7085

 Email: mernokikft@gmail.com

 

Asztali nézet