A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

KÖLTSÉGVETÉS KÉSZÍTÉS

Költségvetések készítését magasépítési munkákhoz kapcsolódóan, a tervezett kivitelezési munkát leíró műszaki tervek, műszaki leírások alapján vállaljuk, árazatlanul, excel táblázatba foglalva. Az egyes szakágak köréből elsősorban a terület előkészítés, bontás, a szerkezetépítési, kőműves, szakipari munkák költségvetésére vállalkozunk. Szükség esetén az épületgépészeti és épület villamossági munkákkal fajlagosan becsülten, vagy tételesen kerülnek kiegészítésre.

Az egyszerű bejelentési tervek alapján megvalósuló lakóépület esetében a 155/2016. (VI. 13.) Korm. rendelet 2019.10.24-től nem írja elő a költségvetés készítését. Mivel "építész bejelentési kiviteli tervek" olyan részletességgel készülnek, amelyek alapján a költségvetés elkészíthető, feltételen szükségesnek tartjuk annak elkészítését. Az építőmesteri, szakipari munkákra vonatkozóan 30.000.-Ft, tartószerkezeti munkákra is kiterjedve további 15.000.-Ft díjazás ellenében készítjük el. Az elkészült árazatlan költségvetést excelben és pdf formátumú dokumentumként adjuk át.( Árunk bruttó ár) (Az árunk egyszerű, kb.: 100-170 nm-es, átlagos műszaki tartalmú lakóépületre vonatkozik. A feltüntett ártól eltérhetünk, az épület bonyolultsága és nagysága esetén)

Miért illetve mikor szükséges a költségvetés készítése: A megvalósításra kerülő kivitelezési munkát a műszaki tervdokumentáció, a műszaki leírások és költségvetések írják le. Ezek hiányában még több  félreértés, vita  alakulhat ki a kivitelezés során.

Vállalkozói költségvetés felülvizsgálata: Vállalkozunk tervezői költségvetés készítésén kívül Vállalkozói költségvetés felülvizsgálatára is. Ebben az esetben az Építtetői, Megrendelői igénye szerint megtörténhet a vállalkozói költségvetés műszaki, mennyiségi tartalmának és árainak a felülvizsgálata.

Műszaki előkészítési feladatokra, mint egy fajta független mérnöki szolgáltatásként vállalkozunk. Ez magába foglalhatja: Költségvetés készítését (árazatlan), e-napló megnyitását, egyéb az Építtető vagy a Kivitelezője részéről igényelt feladatokat (anyag kigyűjtés, megrendelések, kapcsolattartás az alvállalkozókkal, stb...)

Az e-napló készenlétbe helyezése, vagy ÉTDR-ben történő eljárás indítás: Az építési napló megnyitása a rendszerhasználati díj megfizetése után történik meg. Cégünk ennek intézését tudja vállalni, az Építtető meghatalmazás alapján.

Az e-napló napi bejegyzéseinek készítése: Megállapodás szerint, de kb 1.500,- Ft /munkanap.

Elérhetőségeink:

mob.: 06- 30- 65 105 13

tel.: 06 - 1 - 340 70 85

email: mernokikft@gmail.com;

aendzkft@gmail.com;

 

Asztali nézet