A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft 

szakértelem - megbízhatóság - pontosság
(email: aendzkft@gmail.commernokikft@gmail.com ; Tel/Fax:06-1-340 7085;mob.:06-30-6510513)

KÖLTSÉGVETÉS KÉSZÍTÉS

 

Költségvetések készítése: Költségvetés készítését számítógépes program alkalmazásával vállaljuk. Elsősorban magasépítési munkák költségvetésének készítését vállaljuk, ezen belül a szerkezetépítési, kőműves, szakipari munkákat tételesen, az épületgépészeti és épület villamossági munkákat fajlagosan becsülten. Vállaljuk továbbá tervezői árazatlan költségvetés készítését végleges kiviteli , illetve bejelentési tervek alapján, melynek díjazása "építész bejelentési kiviteli tervekhez", építőmesteri, szakipari munkákra vonatkozóan 30.000.-Ft, tartószerkezeti munkákra is kiterjedve további 15.000.-Ft. Az elkészült költségvetést excelben és pdf formátumú dokumentumként adjuk át.( Árunk bruttó ár)

Miért illetve mikor szükséges a költségvetés készítése: jogszabályi előírás (pl.: 300 nm alatti lakóépület bejelentési dokumentációjának részét képezi a költségvetés,..), a kiviteli tervdokumentáció elképzelhetetlen e nélkül, vállalkozók pályáztatásakor nagyon előnyös, mivel ennek segítségével minden ajánlat azonos műszaki tartalmat fog lefedni

Vállalkozási területünk az ország egész területe.

A költségvetések készítését a következő szempontok figyelembevételével vállaljuk ( díjazás ): a várható időszükséglet, a munka bonyolultsága, a megrendelői igények, az ingatlan helye, stb.

Vállalkozói költségvetés felülvizsgálata: Építtetői, Megrendelői igényre vállalkozunk a vállalkozói költségvetések árainak a felülvizsgálatára is.

Műszaki előkészítési feladatokra, mint egy fajta független mérnöki szolgáltatásként vállalkozunk. Ez magába foglalhatja:Költségvetés készítését (árazatlan) e-napló megnyitását, egyéb az Építtető vagy a Kivitelezője részéről igényelt feladatokat (anyag kigyűjtés, megrendelések, kapcsolattartás az alvállalkozókkal, stb...)

Az e-napló készenlétbe helyezése: Az építési napló megnyitása a rendszerhasználati díj megfizetése után történik meg. Cégünk ennek intéztését tudja vállalni, az Építtető meghatalmazás alapján, 20.000,- Ft összegért. (Ezen felül kell megfizetni a Lechner Lajos Tudásközpontnak fizetendő számított díjtételt).

Az e-napló napi bejegyzéseinek készítése: Megállapodás szerint, de kb 1.500,- Ft /munkanap.

Elérhetőségeink:

mob.: 06- 30- 65 105 13

tel.: 06 - 1 - 340 70 85

email: mernokikft@gmail.com;  aendzkft@gmail.com;

 

 

Asztali nézet